Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων για τον μυελό των οστών

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022  ήμασταν κι εμείς στην Γιορτή της Αγάπης στην ηλιόλουστη Πλατεία του Αγίου Νικολάου. 

Στον πάγκο του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, δίπλα στις βάφλες, που μας έσπασαν την μύτη,  και τα διακοσμητικά και τα κεριά, είχαμε κι εμείς το φυλλάδιό μας.   Το μοιράσαμε κι ενημερώσαμε τον κόσμο. Όλοι όσους πλησιάσαμε έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και μας υποσχέθηκαν ότι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 θα έρθουν ξανά στην Πλατεία για να δώσουν δείγμα για δωρεά μυελού των οστών. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το ότι μερικοί από όσους πλησιάσαμε είναι ήδη γραμμένοι στο μητρώο εθελοντών δοτών.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στην Πλατεία στις 21 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί να μας δώσετε λίγο σάλιο.

 

Σχόλια

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ

Συνεργασία με το Όραμα Ελπίδας

Η ομάδα "πάρε + δώσε", του 1ου γυμνασίου Αγίου Νικολάου, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον σύλλογο " Όραμα Ελπίδας ", για την οργάνωση δράσης με στόχο την συλλογή δειγμάτων για δωρεά μυελού των οστών.

Άρθρο στην τοπική εφημερίδα Ανατολή

 Η δράση μας δεν άφησε ασυγκίνητη και την τοπική εφημερίδα "Ανατολή", η οποία σε δύο φύλλα της, αυτό της 19ης και αυτό της 20ης Ιανουαρίου, αναφέρεται με εκτενή άρθρα στην εκδήλωση συλλογής δειγμάτων μυελού των οστών, η οποία ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και τη συμμετοχή σε ενέργειες που γνωστοποιούν την αυριανή δράση. Ακολουθούν οι αναφορές της εφημερίδας.